Salı, Mayıs 26, 2015

KEMAL KÜKRER 100.YAŞINDA

Yeni Şalgam Suyu İle Kemal Kükrer 100.Yaşını Kutladı...
Kemal Kükrer üretim şekli ve tadı ile benzersiz olan şalgam suyunu, 26 Mayıs’ta düzenlediği özel bir gece ile tanıttı. Ünlü sanatçı Ümit Besen ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşen, sanat, cemiyet ve iş dünyasının Adanalı ünlü isimlerini bir araya getiren lansman davetinde, çok sayıda blogger ve medya mensubu da yer aldı. Çok sayıda konuğun yer aldığı davete; Açelya Akkoyun, Altan Gördüm, Arif Keskiner, Ayşegül Dinçkök, Behzat Uygur, Betül Demir, Ceyhun Yılmaz, Didem Soydan, Faruk Tınaz, Kerem Cem, Menderes Samancılar, Nilgün Belgün, Selami Şahin, Redd Grubu ve Zeynep Tunuslu katıldı. Keyifli saatler yaşanan gecede Adana’ya özgü lezzetler eşliğinde ikram edilen Kemal Kükrer Şalgam Suyu’nun acılı ve acısız çeşitleri, konuklardan tam not aldı. wwww.kemaklkukrer.com.tr
Etiler Yüzevler Kebap Restaurant'da gerçekleşen Kemal Kükrer lasmanı çok şık ve nefis yiyeceklerle doluydu.Nar ekşisini çok sık kullandığım Kemal Kükrer'in şalgamı da da çok başarılıydı.Acılı ve acısız olarak damak tadıma uygundu.
www.kemalkukrersalgam.com Kemal Kükrer Şalgam Suyu, özellikle kebap yemeklerinin vazgeçilmez içeceği. Kebabın yanı sıra farklı tatlarla, dört mevsim tüketilebilen şalgam suyunun vücut sağlığı üzerindeki olumlu etkileri de biliniyor. Şalgam Suyu, kışın hastalıklara karşı direnci artırmakla kalmıyor, fazla kilolardan kurtulmaya da yardımcı oluyor. Sıfır şeker oranıyla şeker hastalarının da rahatlıkla içebileceği şalgam suyu, kalp damar sağlığını da olumlu etkiliyor. Acılı ve acısız Kemal Kükrer Şalgam Suyu 250 ml, 750 ml cam şişe ve 330 ml, 1000 ml, 2000 ml pet ambalajlarda tüketiciye sunuluyor.

Hiç yorum yok: