Pazartesi, Nisan 23, 2012

Teşekkürler Lipton!

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum..DSCF9552

Lipton geçtiğimiz hafta yeni ürünü olan İlk Hasat çayını göndermiş..Ailecek çay tiryakisi olup Lipton'un çaylarını da severek tüketeriz..Şimdi İlk Hasat'ı denedik ve çok memnun kaldık..Özellikle harman edilmeden tek başına demleyip tadını çıkarın derim..Buradan Lipton'a çok teşekkür ederim..

3 yorum:

Kont dedi ki...

Çay bizim özel içeceğimizdir. Her ev gezmesinde eğer yemek yenmişse türk kahvesi ve sonrasında mutlaka çay, küçük uğramalarda kesinlikle çay ikram edilirdi. Şimdilerde her çeşit kahvenin hücumuna uğradık ve bizlere çayı unutturmaya çalışıyorlar. Çay hem daha faydalı ve hem de daha hesaplıdır. Büyüklerimizden gördüklerimizi ve alışkanlıklarımızı unutmayalım ve çay keyfini ihmal etmeyelim. Lipton'u da bu hizmetinden dolayı kutluyorum. Sevgiler...

Kinova dedi ki...

Artık çay keyfini bizler gibi yaşayan pek kalmadı galiba. Herkes kahveye hücum etti. Halbuki çay her şeyle gider, arkadaşlık eder ve lezzeti arttırır. Börek yanında kahve düşünebilir misiniz? Ya da bir kebaptan sonra? Çayın birlikte lezzet kattığı o kadar çok şey var ki... İyi ki varsın çay... Ve tabii Lipton'a da bu hizmetleri için teşekkürler. Selam ve sevgiler.

Gamlı Baykuş dedi ki...

Çay konusunda yazan arkadaşların düşünce ve dileklerine katılıyorum. Bizim Karadeniz'in çayına kim rakip çıkabilir. Çayınız demli, keyfiniz bol olsun. Liptona da bravo, çay üzerine çalışıyorlar. Sağlıkla kalın.