Cumartesi, Ağustos 12, 2006

CAFE MELANGE


Malzemeler:

8 yorum:

Adsız dedi ki...

aaa bakın üzerindeki köpük erimeya başlamış.hehehehh

Nisan dedi ki...

Böyle şeyleri çok severim nasıl yapılıyor acaba?

damak tadı dedi ki...

Tatlım ben sana anlatırım, çok basit göründüğüne sakın aldanma..

öperim

candan dedi ki...

he he anonymous köpük erimemiş ben onu höpürdettim yaaaa yaaa

damak tadı dedi ki...

hangı arada yaptın bu işi anlamadım yahu.))))pes dogrusu senden korkulur.)))

Nisan dedi ki...

Tarifi bekliyom... Bak oturdum buraya kalkmıyorum, hani benim tarifim :(

damak tadı dedi ki...

ahh canım nasıl atladım ben yahu,tuh bana..))

Canım filtre kahveyi önce hazırla,fincanına kaşık kremşanti ekle sonra kahveni içine dök ve üzerine yine yoğun kremşanti sıkıp
kahve tozu ile süslendir..Bak hepsi bu kadar..Kahve tozun yoksa kako serpiştir..Yanında mutlaka çikolata dene olur mu..

öperim

Nisan dedi ki...

Teşekkürler canım :)